52-årige Raul är helt fixerad vid Travoltas karaktär Tony Manero från Saturday night fever. Han är fast besluten att vinna den kommande look-alike-tävlingen på TV. Samtidigt lägger Pinochets regim käppar i hjulet för dem han jobbar med på den lokala dansstudion.

Raul är en av de mest osympatiska karaktärer filmvärlden skådat, och det kräver en rejäl dos av ansträngning för att köpa att någon skulle vilja tillbringa en endaste sekund med honom, än mindre älska honom. Det övergår mitt förstånd hur han kan attrahera två kvinnor, varav den ena är både ung och snygg. Man kan inte hålla på protagonisten, och man gitter inte ens engagera sig. Med mer fokus på motståndsrörelsen mot Pinochet och med en mer sympatisk huvudperson (eller en skådis som kan framställa karaktären med åtminstone en god sida, vilket Alfredo Castro misslyckas med) hade det kunnat bli en bra film. Det blev det inte.

2 vita kostymer av 6